Olijfolie en Azijn

Wij bieden u verschillende soorten olijfoliën en balsamico's. Na vele jaren ervaring (en proeven) hebben wij een breed assortiment gecreëerd, voor zowel de olieën als balsamico's. Wij verpakken deze producten in prachtige flesjes van verschillende volumes; 100 ml, 250 ml en 500 ml. Deze flesjes zijn bij de prijs inbegrepen; mocht u het flesje terugbrengen, dan krijgt u per flesje €1,- korting op uw volgende bestelling!

Naast verschillende, pure olijfolieën, bieden wij ook speciale olieën aan die uw gerechten net dat beetje extra geven. Hierbij kunt u denken aan een Cantharelolie op basis van distelolie, verschillende Truffelolieën (witte en zwarte truffel), Knoflookolie en nog vele anderen.

Het aanbod balsamico's bestaat ook uit vele verschillende soorten. Waaronder hele oude, verschillende combinaties van Cranberry, Vijgen & Dadels, en nog vele anderen.

Het aanbod van de smaken is erg verschillend, vandaar dat u het ook bij ons kunt komen proeven. Dus kom gauw eens langs op één van onze markten of in één van onze winkels!

 

© 2012 - 2024 Casa Reinders | sitemap | rss