Welkom bij Casa Reinders, dé plek voor fijnproevers!

Casa Reinders is een bijzondere delicatessenzaak met een rijke geschiedenis. Wat ooit begon als een kraampje op de buitenmarkt in 's-Hertogenbosch in 2007, is uitgegroeid tot een familiebedrijf dat bekendstaat om zijn passie voor kwaliteitsproducten. Onze missie is simpel: wij willen u laten genieten van de beste smaken die de culinaire wereld te bieden heeft. 

Onze reis begon met een fascinatie voor paddenstoelen. Wij wilden meer mensen laten kennismaken met de diverse en verrassende wereld van paddenstoelen. Met meer dan 30 verschillende soorten in het hoogseizoen, zijn wij er trots op dat wij een breed scala aan smaken kunnen bieden die uw smaakpapillen zullen verrassen. 

In de loop der jaren hebben wij ons assortiment uitgebreid naar andere heerlijke producten. Onze focus ligt op het vinden van hoogwaardige ingrediënten die de basis vormen voor een geweldige culinaire ervaring. 

Bij Casa Reinders vindt u meer dan 10 soorten Balsamico's, elk met zijn eigen unieke karakter. Onze selectie olijfolie bestaat uit meer dan 10 zorgvuldig geselecteerde oliën van topkwaliteit, afkomstig van de beste olijfproducenten. 

Naast onze paddenstoelen, balsamico's en olijfolie, bieden wij ook een uitgebreid assortiment aan charcuterie. Ontdek meer dan 60 verschillende soorten gedroogde worsten en vleeswaren uit Nederland, Frankrijk, Spanje en Italië. Elk stuk vertelt een verhaal van vakmanschap en traditie, en is met zorg gekozen om u de beste smaakervaring te bieden. 

Wij zijn er trots op dat wij seizoensproducten aanbieden die passen bij de tijd van het jaar. Van verse daslook tot smaakvolle daslookpesto, wij brengen de beste seizoensgebonden ingrediënten naar onze klanten. En als het gaat om verse paddenstoelen, kunt u kiezen uit ongeveer 20 verschillende soorten, afhankelijk van het seizoen. 

Bij Casa Reinders bieden we niet alleen geweldige producten aan, maar delen we ook graag andere culinaire ervaringen met u. Elke week stellen we een speciaal weekmenu samen, waarbij we gebruik maken van seizoensgebonden ingrediënten en verrassende smaakcombinaties. We nodigen u uit om plaats te nemen in onze zaak of op het terras en te genieten van een heerlijke maaltijd die met liefde en vakmanschap is bereid. 

Daarnaast hebben wij verschillende borrelplanken beschikbaar, perfect om te delen met vrienden en familie. Onze borrelplanken worden zorgvuldig samengesteld met de beste kazen, vleeswaren, olijven en andere smakelijke lekkernijen. Daarbij hebben we ook een selectie aan bijpassende drankjes om de ervaring compleet te maken. 

Naast onze winkel kunt u ons vinden op verschillende markten, waaronder de vaste zaterdagmarkten in Rotterdam en Antwerpen, en op zondagse speciale markten zoals de Sonsbeekmarkt in Arnhem en de Feel Good Market in Eindhoven. 

Wij streven ernaar om uw culinaire avontuur compleet te maken. Of u nu langskomt voor onze heerlijke producten, wilt genieten van ons weekmenu of wilt ontspannen met een borrelplank; wij verwelkomen u graag met open armen in onze zaak. Kom gezellig langs en laat u verrassen! 

 

 

© 2012 - 2024 Casa Reinders | sitemap | rss